Agenda

JAARAFSLUITING

Zondag, 27 oktober 2019

U wordt die ZONDAG verwacht op: Molencaten Park Landgoed Ginkelduin  Scherpenzeelseweg 53, 3956 KD Leersum Tel. 0343-489999 (zie routebeschrijving onderaan).

Vanaf 10.30 uur:  – Binnenkomst  – Koffie, bijpraten, plakboeken kijken,   kledingwinkel en onderdelen van het  Fonds.

12.30 uur:  – Gezamenlijke lunch (dan ook lotenverkoop)

13.30 uur: – Demonstratie TSL – Voor de dames en heren die iets anders  willen doen, is er weer een ouderwetse  bingo

17.00 uur: – Sluiting

Routebeschrijving: Met de auto/motor Molencaten Park Landgoed Ginkelduin ligt op ca. 3 km afstand van het dorp Leersum. Je bereikt Leersum via de A12 (Utrecht-Arnhem). Op de A12 neem je de afslag Maarsbergen/ Leersum, u volgt richting Leersum. Op de rotonde linksaf. Je rijdt Leersum binnen. In het centrum van Leersum ga je bij de rotonde linksaf en blijf je de weg volgen. Je vindt Landgoed Ginkelduin na ca. 3 km aan de linkerkant.

 

Central Classics Oldtimerbeurs in Houten

14 en 15 december 2019

Expo Houten Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Openingstijden van 10.00 – 17.00 uur (zondag tot 16.00 uur). Parkeren gratis en dames en kinderen tot 12 jaar beide dagen gratis. Entree € 10,-. Wij staan er met de clubstand, met koffie etc.!!

 

Nieuwjaarsinstuif en ledenvergadering

zondag, 19 januari 2019
Informatie volgt nog in het decemberblad, maar dan weet u het alvast en kunt u de wintersport eromheen plannen.

 

2020 Isle of Man

We willen in 2020 weer naar de Classic TT op Isle of Man. De data zijn nog niet bekend, maar reken op de laatste week van augustus. Zoals u wellicht weet, is het boeken van de overtocht van Engeland naar het eiland altijd een spannende aangelegenheid. Misschien kunnen we de Steam Packet Company boeken via een bevriende relatie die daar een goede ingang heeft. Het is dan wel van belang dat we vroegtijdig weten hoeveel mensen er mee willen en of zij op de motor gaan, al dan niet met iemand achterop. Dan kunnen we opgeven hoeveel plaatsen er gereserveerd moeten worden.

We weten het, het is nog vroeg, maar weet u nu al of u mee wilt in 2020, laat ons dat dan vóór eind april horen. Kan telefonisch (0294-410551, beste ’s avonds) of via de mail redactie@ aermacchi.nl.

 

Vreemde activiteiten:

Zondag, 6 oktober

In de 5de editie van de Swapmeet bij de HDC Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle’s en customs zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog
een en ander te zien. Net als vorig jaar zullen we zorgen voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er zal ook weer een kleine bikeshow zijn in ons clubhuis.

 

23 en 24 november

Eelde Classics voor automobielen, motoren, brommers, fietsen, tractoren en vrachtwagens in de bloemenveilinghallen van Flowerdome in Eelde. Zie ook www.oldtimerproducties.nl.