Agenda

Agenda

Het bestuur heeft besloten alle clubactiviteiten tot 30 september te cancelen. Gezien de Coronaregels is het nagenoeg onmogelijk alles te regelen. Daarbij komt dat de gemiddelde leeftijd van onze leden in de risicogroep valt.

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • Luxemburgrit 4 t/m 6 juli
  • 110-jaar Gilera Arcore 4 en 5 juli (afgeblazen door organisatie)
  • Toertocht vanuit Eerste Sassemsch Motormuseum van Ton Langeveld 19 juli
  • Zwitserlandreis 6 t/m 10 augustus (is door de Zwitserse organisatie afgeblazen)
  • Imola busreis 2 t/m 7 september (vervangen door busreis Reggio; die beurs was verzet naar begin oktober; busreis nu gepland 1 t/m 5 oktober)
  • Feest 35-jarig bestaan 13 september (verplaatst naar 6 juni 2021; uitnodigingen worden volgend jaar verzonden).

 

 

Italdag

6 september

Helaas heeft het Ducati Club Nederland-bestuur wederom moeten besluiten een mooi evenement te cancellen; Italdag 2020 zal niet doorgaan op 6 september a.s.

Gezien het grote aantal bezoekers kunnen wij, ook met inachtneming van de Corona regelgeving, de gezondheid van alle bezoekers en deelnemers niet garanderen.

Wij danken de deelnemende Italiaanse clubs voor het getoonde begrip en hopen iedereen in 2021 in goede gezondheid weer te mogen begroeten!

 

Ital Rondrit België

6 september

Gezien de evolutie en de verwachtingen rond het Coronavirus heeft de organisatie moeten besluiten om de rondrit af te gelasten.

Picosrally Spanje

20 t/m 27 september

De Spaanse organisatie beslist eind augustus of het evenement (20 – 27 september) door kan gaan. Als u erheen wilt, stuur dan wel het inschrijfformulier naar Jaap en Ellen  (redactie@aermacchi.nl). Dan hebben ze in Spanje beeld van het aantal geïnteresseerde Nederlanders. Nog niet betalen, pas als duidelijk is of het doorgaat en dat hoort u van ons als u zich bij ons heeft ingeschreven.

Busreis naar de Mostra Scambio beurs in Reggio

1 t/m 5 oktober

De beurs wordt nu begin oktober gehouden. Wij hebben de busreis vooralsnog gepland voor 1 t/m 5 oktober. Op dit moment zijn de voorwaarden voor touringcarvervoer echter nog zodanig dat wij maar 30 i.p.v. 65 personen mee kunnen nemen. In de kleine bus slechts 20. Als dat zo blijft, wordt de prijs van dat weekend erg hoog (tussen de 450,- en 500,- euro). We houden contact met Van Mook.

 

 

Bezoek aan George Bouret (tellers)

Enkele mensen hebben zich opgegeven voor het bezoek aan George. Ook hiervoor kunnen wij nog geen afspraak maken i.v.m. de 1,5 m regelgeving. We houden u op de hoogte.

 

Eindejaarsbijeenkomst Club

Hierover leest u in het clubblad van september.

 

Central Classis Beurs

De organisatie heeft ons laten weten dat zoals de situatie nu is de beurs in aangepaste vorm door gaat. De aanpassing is dat de stands verder uit elkaar komen te staan. Dit betekent dat er minder ruimte is. De organisatie heeft daarom moeten besluiten dat de clubs in de huidige situatie niet met een stand aanwezig zullen zijn. Een begrijpelijk besluit.

Omdat de situatie rond het Coronavirus snel ontwikkeld wordt er bij elke verandering een nieuwe afweging gemaakt. We houden u op de hoogte.

 

Vreemde activiteiten: