Agenda

6 augustus
Museumdag Gilera en Moto Morini

Spreek af met familie en vrienden om op zondag 6 augustus a.s. op de motor te stappen en een leuke tocht te rijden naar het Eerste Sassemsche Motormuseum, Hoofdstraat 327, 2117 BH Sassenheim en het Gileramuseum, Aalsmeerderweg , 1435 ER Rijsenhout om je te vergapen aan mooi oud ijzer op twee of drie wielen of wel ‘brommers kieken!!’. Beide locaties zijn tussen 10:00 uur en 16:00 uur te bezoeken. Traditiegetrouw wordt de dag afgesloten met een BBQ, Die staat vanaf 17:00 uur in Rijsenhout te gloeien .
Wil je aanschuiven? Meld je dan aan door uiterlijk 31 juli 2023 € 20,00 per persoon over te maken op bankrekening NL62 ABNA 0561 9058 94 t.n.v. A.M. Schulz-Jonker o.v.v. BBQ 6 augustus, [naam deelnemer] en Vlees of Vegan.
Van zo’n enerverende dag zullen jullie natte ogen en een droge keel krijgen. De keel kunnen jullie smeren bij de BBQ met alcohol vrije dranken.
Graag tot ziens!
De conservatoren van het Eerste Sassemsche Motormuseum en Het Gileramuseum.

10 t/m 14 augustus
Aermacchitreffen in Zwitserland

Op donderdag 10 augustus rijden we, als er voldoende deelnemers zijn, weer naar ons geweldige huis in Zwitserland voor het jaarlijkse Aermacchitreffen. Op de heen- en terugweg overnachten we in aangename hotels. Omdat we ons huis alleen kunnen huren als er voldoende deelnemers zijn. Graag voor eind januari aangeven aan Ellen of u mee wilt. E-mail redactie -@- aermacchi.nl of telefonisch.

8 t/m 10 september
Mostra Scambio, Beurs Imola

Zoals de zaken er nu voor staan vertrekken we woensdagavond 6 september 2023 om 19:30 uur (iets later dan eerder gecommuniceerd) vanaf de carpoolplaats langs de A12 bij De Meern. Daarna is er een stop bij de garage van van Mook Transport in Oosterhout. Rond de klok van 20:30 uur rijden we door richting Italië met een tankstop bij Arlon en een stop bij de grens van Zwitserland. In de buurt van Milaan stoppen we nogmaals voor een sanitaire stop en een broodje. Van daar uit rijden we door naar ons hotel in Lido di Savio (hotel Man). Daar zullen we naar verwachting rond 15:00 uur aankomen.
Vrijdagochtend rond 8:00 uur vertrekken we naar de beurs in Imola. We proberen gezamenlijk kaarten te kopen maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat dat in Imola altijd heel moeizaam gaat en het vaker niet lukt dan wel. Rond de klok van 17:00 uur vertrekken we weer naar het hotel in Lido di Savio. De avond kan naar eigen inzicht gevuld worden.
Dit zelfde herhaalt zich op zaterdag. Zaterdagavond hebben we gezamenlijk een feestelijk diner in het hotel.
Zondag vertrekken we ook weer om 8:00 uur naar de beurs. Rond 12:00 uur reizen we af richting Nederland. Meestal stoppen we voor een maaltijd bij Belinzona in Zwitserland. Daar vandaan rijden we door naar Nederland met een tankstop bij Arlon (Luxemburg)
Meestal komen we rond 7:00 uur in de ochtend aan in De Meern. Iets eerder komen we in Oosterhout aan.
De prijs voor de busreis inclusief het hotel, ontbijt op vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend in het hotel en de maaltijd op zaterdagvond proberen we rond de € 400,00 te houden. Dat is per persoon voor een twee persoons kamer. Bij een eenpersoonskamer is er een toeslag van rond de € 65,00. De prijs van € 400,00 kunnen we alleen halen bij voldoende deelnemers. Er kunnen 66 personen mee in de bus maar om de prijs een beetje redelijk te houden hebben we minimaal 50 passagiers nodig.
De beurs wordt gehouden op het circuit van Imola. Bijna alles is in de open lucht. In september kan het in Italië bloedheet zijn maar het kan ook regenen. Dus een pet en een dunne regenjas is geen overbodige luxe.
Het circuit is ongeveer 5 km lang en de kramen staan aan weerszijde van de baan. Er wordt geadverteerd met 1400 kramen. Of dat werkelijk zo is weet ik niet. Ik heb ze nooit geteld maar het zijn wel veel kramen.

1 oktober Italdag
Op het TT circuit in Assen wordt tussen 10:00 uur en 16:00 uur de Italdag gehouden. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

12 november
Jaarafsluiting
Noteer de datum vast in je agenda. Locatie en nadere informatie volgt nog.

16 en 17 december
Central Classic Beurs

Expohallen in Houten

Vreemde activiteiten

3 september
Groot driecilinder evenement
Laverda Club Nederland bij Hotel De Rijper Eilanden, De Rijp (nabij Alkmaar)
Meer info zie https://www.laverdaclub.eu/laverda-1000-1200-evenement/

17 – 24 September
Picos Rally in Spanje

23 september
Veteranentreffen Woerden (geen clubactiviteit)

——————————————————

2024
De busreis naar de beurs in Gonzaga in 2024 vindt plaats van 4 tot en met 8 april 2024.
Nadere informatie volgt t.z.t.