Agenda

Beste Clubleden,

Zoals jullie weten hoort Mostra Scambio “Gonzaga” thuis in de reeks “Novegro”, “Imola” en voorheen “Reggio” als de derde megabeurs voor motoren, bromfietsen en onderdelen in Italië. Reggio is inmiddels niet meer, lang leve Gonzaga!

Behalve een uitstekende beurs biedt de busreis naar Gonzaga tevens alle ruimte aan gezelligheid. Met gelijkgestemden lekker kletsen in de bus over motoren, reizen, techniek en dergelijke en je bent even lekker weg van huis, hopelijk in de Italiaanse voorjaarszon. Geen gedoe met zelf rijden, maar gereden worden. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

Wanneer gaat dat plaatsvinden? Inclusief heen- en terugreis duurt de trip van donderdag namiddag 4 t/m maandag 8 april 2024. Vertrek op 4 april vanuit De Meern (of Oosterhout) naar het hotel in Reggio. In De Meern kun je je auto op de P&R parkeren. Na aankomst op vrijdag direct eerst een paar uurtjes naar de beurs in Gonzaga, zaterdag de hele dag en zondagochtend ook. Zondagmiddag rijdt de bus weer terug naar Nederland. Je slaapt dus de nacht van 4 april en de nacht van 7 april in de bus (slaapstoelen). Als alles lukt, eten we op zaterdag als vanouds bij Don Papi. We gaan dan wel met de bus omdat hij niet meer op loopafstand zit. Verwachte terugkomst op 8 april 2024 ‘s ochtends heel vroeg in De Meern. Als het goed is, zal de vrachtwagen er ook weer zijn om de aangekochte tweewielers te vervoeren naar Nederland.

Busreis, twee hotelovernachtingen (met ontbijt) en het diner bij Don Papi zitten bij de prijs in, diners op vrijdag en zondag zijn voor eigen rekening. We hopen de prijs weer tussen de € 350,- en € 400,- p.p. te houden, maar dat lukt alleen bij een volle bus. Dus, twijfel je er al een tijdje over of je wel of niet meegaat? Meld je dan gewoon zo spoedig mogelijk aan en ga mee! Doe het wel snel, want als de bus vol is moet je tot 2025 wachten.

Om alles tijdig te kunnen regelen, graag vóór eind januari aan Ellen de Jong laten weten dat u mee wilt en of u een kamer met iemand wilt delen. Er zijn niet zoveel 1-persoonskamers. E-mail graag naar: redactie @ aermacchi.nl of bel op
06 – 121 58 463. Nadere info en prijs in het komende Clubblad. Als u zich opgeeft, vermeld dan ook: voor- en achternaam (zoals in paspoort), geboortedatum, geboorteplaats en nationaliteit (nodig voor het hotel).


Van zaterdag 4 tot en met maandag 6 mei is er weer de reis naar Vianden, Luxemburg. Zaterdag vertrek vanaf parkeerplaats Roevenpeel bij Nederweert, overnachting in Hotel Belle-Vue in Vianden, zondag de toertocht door Luxemburg, ‘s avonds diner in Hotel Belle-Vue en maandag de terugreis vanuit Vianden. Nadere informatie volgt nog.


Indien je mee wil, laat dat dan aan Ellen weten, via redactie @ aermacchi.nl of telefonisch. Voor deze trip moet een oversteek met DFDS worden gemaakt (IJmuiden – Newcastle). Indien er een groep leden interesse heeft kan Ellen de boeking verzorgen en evt. een hotel reserveren op de heen- en terugweg in Schotland als daar behoefte aan is.


Morini Memorial weekend

Reserveer alvast in je agenda. Nadere gegevens volgen zsm.

Moto Retro Wieze, 10 en11 februari 2024 van 09.30-17.30u. Beurs voor motoren en bromfietsen.
Entree €10, Adres: Schrovestraat 22 in 9280 Wieze (Lebbeke) – België. Voor meer informatie,
zie https://www.motoretrowieze.be/


26e editie Dé Noordelijke Motorbeurs, 20 en 21 januari 2024 in de Flowerdome in Eelde.
Meer informatie op https://denoordelijkemotorbeurs.nl/


Motor Beurs Utrecht, 22 t/ 25 februari 2024
Jaarbeurs, zie https://www.motorbeursutrecht.nl/


9e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024
Lokatie: Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV Leek. Open van 09.00 tot 17.00uur
Voor meer informatie, zie https://classicmotor-bromfietsbeurs.nl/


Oldtimer Beurs, 3 maart 2024 van 09.00-17.00u. Beurs voor bromfietsen, motoren en onderdelen.
Festivalhal aan het Donkmeer, Donklaan 125 in 9290 Berlare – België.
Voor meer informatie, zie https://bomberlare.be/ (Gratis parkeren).


Technorama, Kassel, Ulm, Hildesheim (Duitsland)
Let op de data:
23+24 maart Kassel (motoren, auto’s en onderdelen),
27+28 april Ulm (motoren, auto’s, tractoren en onderdelen),
25+26 mei Hildesheim (motoren, auto’s en onderdelen).
Zie: https://www.technorama.de/


Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar op 6 april 2024 (net over de grens bij ‘s-Heerenberg) van 09.00-16.00u.
Drie hallen, totaal 2.600m2. Griether Str. 110-120 in D-47546 Kalkar (Duitsland).
Zie de poster hieronder:


21 april 2024, 31e Nationale Tweetaktdag, Partyboerderij ’t Draaiboompje, Hild 1, 5066 CL Moergestel.
Incl. onderdelenbeurs van 9:30 – 12:00 uur en toerrit v.a. 12:30u (± 85 km) voor alle bromfietsen, motoren, scooters en auto’s met een tweetaktmotor, ongeacht merk en bouwjaar (inschrijving toerrit verplicht). Website: https://2taktdag.nl/


Moto Retro Genk, zondag 5 mei 2024​. Open van 09.00-16.00u. Toegang € 5.
Naast de bromfiets- en motorbeurs vinden er deze activiteiten plaats:
1) Wereldkampioen Henk van Kessel komt zijn gloednieuw boek voorstellen;
2) Gratis testbank voor bromfietsen;
3) Tijdens de beurs zal er een tentoonstelling plaatsvinden van unieke crossmotoren.
Lokatie: Geleenlaan 29, 3600 Genk​ (België). Website: https://www.motoretrogenk.be/