Even m’n pijpje kloppen

EVEN M’N PIJPJE KLOPPEN

Corona-pijpje nr. 1

 

De subtitel is wel erg passend voor ‘Even m’n pijpje kloppen’. Het heeft namelijk beide met tabak te maken. Corona is de naam van een bepaald soort sigaar.

Laatst sprak ik een clublid met de voornaam Cees en op mijn vraag hoe het met hem ging, kreeg ik als antwoord: ‘Ik rook al mijn hele leven Corona’s en bovendien rijd ik in een Toyota met een soortgelijke naam’. Het ging hem goed.

Tot op heden hebben wij vanuit de club geen meldingen gekregen over getroffen clubleden. Ik hoop van ganser harte dat dat de werkelijkheid weergeeft. Hier in Weesp is alles oké. We houden ons netjes, lees verstandig, aan de regels. Daarbinnen is gelukkig nog van alles mogelijk. En dat doen wij dan ook. Een kleine fotoreportage geeft een beeld van de manier waarop wij de tijd vullen.

Eind juni komt ons volgende clubblad uit. Misschien leuk om als clublid jouw/jullie verhaal op papier/mail te zetten?! Ellen zit er klaar voor (redactie@aermacchi.nl).

Hoe zal het verder gaan?

Gaan wij nog naar Man? NEE, dat is afgelast. Maar de hele groep is al overgeboekt naar 2021. Ons 35-jarig feest is al verplaatst naar 13 september, maar kan dat dan wel? We wachten het af. Het Vianden-weekend van 4 t/m 6 juli: op dit moment nog niet zeker. Dat geldt ook voor Zwitserland. De laatste informatie vanuit Spanje biedt nog geen enkele duidelijkheid over al dan niet doorgaan. Ja, en of Reggio en de Italdag doorgaan… wie het weet mag het zeggen. Ook hebben wij nog een toertocht vanuit het Sassemsch Museum met als eindpunt het Gilera Museum. Het is en het blijft koffiedik kijken. We hopen echter dat we eind juni wat meer duidelijkheid hebben en dat wij elkaar weer eens in de ogen kunnen zien, al is het op anderhalve meter.

Gelukkig hebben we telefoon en mail om contact met elkaar te houden.

Blijf  gezond en geniet van alles wat wèl kan.

Ik sluit af met ‘Samen komen wij er wel’. Dat was mijn nieuwjaarswens in januari op onze instuif en vergadering. Een warme groet vanuit Weesp.

(Foto’s zijn hier te vinden)

Jaap en Ellen