Imola 2022, gaat het lukken?

IMOLA 2022

Gaat het lukken?

Lieve mensen,

Na al dat coronagedoe kunnen de beurzen weer open gelukkig.

We hebben Van Mook gevraagd een offerte uit te brengen voor een busreis naar Imola (slapen en dineren aan de Adriatische kust in Lido di Savio in ons vertrouwde hotel MAN).

Helaas moeten we het zonder onze grote roerganger Jaap doen, maar hij zou het heel fijn gevonden hebben als we toch nog een keer een bus vol kregen. Al is het maar voor de traditionele strandwandeling!

Er hebben zich wat mensen gemeld naar aanleiding van de oproep in ons clubblad van maart jl. Maar dat zijn er helaas nog lang niet genoeg om een bus vol te krijgen. Vandaar dat ik de mensen van de laatste jaren maar persoonlijk benader.

Meld u bij mij via de mail (redactie@aermacchi.nl) als u mee wilt.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we nog druk aan het zoeken zijn naar een oplossing voor het vervoer van aangekochte motoren. De bekende vrachtwagen lukt niet meer. Wij reserveerden de laatste tijd een deel van de wagen omdat we een hele nooit meer vol krijgen. Nu degene die het overgrote deel van de vrachtwagen vulde dat niet meer doet, moeten we op zoek naar een alternatief. U begrijpt dat dat niet eenvoudig is. De huidige brandstofprijzen, er enkele dagen moeten wachten en een niet al te groot aantal motoren, maakt het zeer lastig iets betaalbaars te vinden.

Het zou dus kunnen zijn dat we geen transport kunnen regelen.

Om nu helemaal niet te gaan, zou Jaap heel jammer gevonden hebben. Al is het misschien de laatste keer: zou u toch mee willen zonder dat u motoren kunt laten vervoeren? Het weekend is altijd gezellig, we worden weer verwend door de vrienden in hotel MAN, onderdelen kunnen nog steeds in de bus en we hebben plezier met elkaar.

Als er niet teveel karretjes meegenomen worden, hebben we meer ruimte in de bus voor onderdelen. Natuurlijk geen grote, vieze dingen… Een karretje kunt u wel lenen van een andere busganger of de verkoper als u toch iets zwaars moet meezeulen.

Wij hebben even gerekend op basis van de offerte van Van Mook: bij 51 mensen zou het p.p. op ongeveer € 385,- voor de hele reis komen. Pin ons daar niet op vast, maar daar zal het zo’n beetje om hangen.

Laat me weten of u er iets voor voelt als u geen motoren kunt kopen.

Als u mij mailt vóór eind april, kunnen we tijdig Van Mook laten weten of we ‘ja’ kunnen of ‘nee helaas’ moeten zeggen.

Als u gaat, ga ik mee!

Ellen de Jong