Agenda

Aermacchitreffen Zwitzerland

9 tot 13 augustus 

We vertrekken op donderdag 9 augustus om 08.00 uur vanuit Nederweert, P-plaats Roevenpeel (aan de A2). U kunt daar niet tanken, dus van tevoren de tank volgooien! We doen zowel over de heen- als de terugweg 2 dagen, lekker binnendoor. Ellen rijdt met een aanhanger mee voor je weet maar nooit. We boeken voor de heen- en terugreis een hotel; vrijdag- en zaterdagnacht slapen we in ons vaste Aermacchi-hotel Hörnli te St.Peterzell. Omdat wij niet altijd thuis zijn, het liefst vóór 15 juli een e-mail naar redactie@aermacchi.nl dat u meegaat zodat we zeker weten dat u mee wilt en z.s.m. de hotels kunnen boeken.

Italdag in Beusichem

Zondag, 2 september

Er is gekeken naar een andere locatie, maar dat gaat niet door. Dus: van 10.00 – 16.00 uur op de inmiddels bekende plek: het recreatiegebied De Meent in Beusichem (Klassenburgerstraat 5A, 4112 NG). Het Betuwse dorp ligt 15 snelwegminuten van Utrecht maar het is mooier om via de vele dijken en bochtige weggetjes, dwars door de Betuwe naar Beusichem te rijden. De opzet is hetzelfde als vorige jaren. De Italiaanse motorclubs presenteren zichzelf, evenals de diverse leveranciers. Catering zal uiteraard niet ontbreken. De toegang is gratis.

 

22e Ital Rondrit in België

zondag, 2 september

22e Ital Rondrit in België voor Italiaanse (en andere) oude en klassieke motoren tot bouwjaar 1975. Organisatie Willy de Keyser, Rik van Eycken en André Verbraeken. Samenkomst vanaf 09.30 uur bij De Schuur, Lange Gaanweg, 9050 Basel (0032-(0)3-7741190). Vertrek rondrit 10.30 uur naar Eeklo, Industrieterrein. Vrijblijvende deelname aan 1/8 mijl Sprint van 12.00 – 15.30 uur. Terug om 17.00 uur, afstand 120 km. Zie ook de flyer.

De 29e busreis naar Imola

5 – 10 september

Gaat-ie weer vol komen en gaan we op voor de 30e?! Wilt u mee, bel of mail ons dan vóór 15 juli. Telefoon (0294-410551 ’s avonds) of mail redactie@aermacchi.nl).
Wij vertrekken op woensdagavond 5 september om 20.00 uur vanuit De Meern, aankomst in hotel in Lido di Savio rond 14.00 uur op donderdag (daar krijgen we een eenvoudige lunch), vrijdag beursbezoek, zaterdag en zondag beursbezoek met zaterdagavond uitgebreid diner, zondagmiddag naar Nederland en maandagochtend thuis. Het is mogelijk dat we zo vroeg thuis zijn dat er nog geen openbaar vervoer is. Houd daar rekening mee!
Prijs € 335, toeslag 1-pers.kamer € 60,-. De vrachtwagen staat weer klaar voor uw aankopen (motoren etc. in de vrachtwagen; kleinere onderdelen kunt u in het bagageruim van de bus kwijt).
U dient het benodigde bedrag vóór 15 augustus te storten op giro NL27 INGB 0005 4161 11 (BIC INGBNL2A) tnv J.de Jong, Hoogstraat 13, 1381 VS Weesp. Meldt u wel aan ook al denkt u ‘ik sta toch wel op de lijst’. Op tijd betalen is in ieder geval van belang. Dan weten we zeker dat u mee wilt en heeft u een plaats in de bus. Deelnemers krijgen een brief thuis met nadere info (kort voor we weggaan).

Piston Rally Spanje

23 – 30 september

LAATSTE OPROEP !!!
We gaan ook dit jaar weer naar Spanje. Omdat de hotels in de Picos snel vol zijn, vragen wij u snel te reageren als u dat nog niet gedaan heeft.
Voor 7 juli graag een mailtje/telefoontje als u mee wilt (zodat we de organisatoren vast kunnen laten weten op hoeveel mensen ze moeten rekenen vanuit Nederland). Mail naar redactie@aermacchi.nl, tel. 0294-410551 (het beste ’s avonds).
Als u mee wilt, vul dan ook het inschrijfformulier in dat u op de Aermacchi website www. aermacchi.nl kunt vinden (u ziet dan ook de prijzen). Kijk onder evenementen, klik Piston Rally aan en u krijgt het formulier (even naar beneden scrollen). Lukt dat niet, bel of mail ons en wij sturen u een exemplaar toe. Omdat het inschrijfformulier nogal eens reden tot verwarring geeft, is het goed even ons bericht af te wachten of u het goed heeft ingevuld en dan pas te betalen, zodat u zeker weet dat u het juiste bedrag betaalt.
Stuur ons het ingevulde formulier vóór 7 juli toe en geef tevens aan of uw motor op transport moet. Ons postadres: Hoogstraat 13, 1381 VS Weesp. E-mail redactie@aermacchi.nl. Wij kunnen vervoer regelen voor rond € 350,- per motorfiets (de prijs is afhankelijk van het aantal te vervoeren motoren). Naast uw motor kunt u ook uw bagage meegeven. Zie voor nadere info ook het clubblad maart 2018.

De deelnemers van de afgelopen jaren zijn allemaal razend enthousiast over deze rally. Het inschrijfformulier kunt u  hier downloaden.